Met een goede saté scoort u altijd vooral als het vlees mals is, heerlijk gemarineerd en de satésaus karaktervol is. Pittig of mild van smaak is uw keus.
Lekker kluiven, uw handen zijn het beste bestek. Vooral als het vlees er stevig uitziet maar smelt op uw tong.
Door de champignons en uitjes worden de balletjes niet droog maar lekker sappig. Als u wilt nog een likje mosterd erbij en uw gasten eten hun vingers erbij op.
Marinade maakt het verschil tussen flauwe droge kluifjes of een uitnodiging om er nog eentje te pakken. Met deze kluifjes blijft u uitgenodigd tot de schaal leeg is.
Luxe maar uiteindelijk toch betaalbaar als u het vlees ziet en eet. Mooi rosé van binnen, de buitenkant gerild met kruiden tot een heerlijke korst.
Gemarineerde groente stokjes lekker gegrild. Groente balletjes die zelfs een vleeseter niet kan weerstaan. Wat dacht u van een champignon ragout, het is op voor u het weet.